Käyttöehdot

Käyttämällä tätä verkkosivustoa vakuutat, että olet lukenut ja lukenut tämän sopimuksen ja että sitoudut noudattamaan sen ehtoja. Jos et halua noudattaa tämän sopimuksen ehtoja, sinua kehotetaan poistumaan Sivustolta vastaavasti. [Nimi] myöntää tämän verkkosivuston, sen tuotteiden ja palvelujen käytön ja pääsyn vain niille, jotka ovat hyväksyneet sen ehdot.

 

Tietosuojakäytäntö

Ennen kuin jatkat verkkosivustomme käyttöä, kehotamme sinua lukemaan tietosuojakäytäntömme [linkki tietosuojakäytäntöön] koskien käyttäjätietojen keräämistä. Se auttaa sinua ymmärtämään käytäntöjämme paremmin.

 

Ikäraja

Sinun on oltava vähintään 18 (kahdeksantoista) vuotias ennen kuin käytät tätä verkkosivustoa. Käyttämällä tätä verkkosivustoa takaat, että olet vähintään 18-vuotias ja voit tehdä tämän sopimuksen laillisesti.

 

Henkinen omaisuus

Hyväksyt, että kaikki tällä verkkosivustolla tarjotut materiaalit, tuotteet ja palvelut ovat [Name]:n, sen tytäryhtiöiden, johtajien, toimihenkilöiden, työntekijöiden, agenttien, toimittajien tai lisenssinantajien omistamia, mukaan lukien kaikki tekijänoikeudet, liikesalaisuudet, tavaramerkit, patentit ja muut immateriaalioikeudet. Hyväksyt myös, että et kopioi tai jaa uudelleen [Name]:n immateriaaliomaisuutta. millään tavalla, mukaan lukien sähköiset, digitaaliset merkit tai uudet rekisteröinnit.

Myönnät [Name]:lle rojaltivapaan, ei-yksinomaisen lisenssin näyttää, käyttää, kopioida, lähettää ja välittää mitä tahansa lataamaasi ja lähettämääsi Käyttäjäsisältöä. Immateriaalioikeusvalituksiin liittyvissä asioissa sinun tulee ottaa yhteyttä Yhtiöön niiden ratkaisemiseksi.

 

Käyttäjätilit

Tämän verkkosivuston käyttäjänä sinua saatetaan vaatia rekisteröitymään meille ja antamaan henkilökohtaisia tietoja. Olet vastuussa näiden tietojen oikeellisuuden varmistamisesta ja olet vastuussa henkilötietojesi turvallisuuden ylläpitämisestä. Olet myös vastuussa kaikista toiminnoista, jotka tapahtuvat tililläsi tai salasanallasi.

Jos uskot, että sivustollasi on mahdollisia tilisi turvallisuuteen liittyviä ongelmia, ilmoita siitä meille välittömästi, jotta voimme ryhtyä tarvittaviin toimiin.

Pidätämme kaikki oikeudet lopettaa tilejä, muokata tai poistaa sisältöä ja peruuttaa tilauksia oman harkintamme mukaan.

 

Sovellettava laki

Selaamalla tätä verkkosivustoa hyväksyt, että lait ottamatta huomioon lainvalintaperiaatteita, hallitsevat näitä Palveluehtoja tai mitä tahansa kiistaa, joka voi syntyä sinun tai sen liikekumppaneiden ja työntekijöiden välillä.

 

Kiistat

Kaikki kiistat, jotka liittyvät millään tavalla vierailuusi tällä sivustolla tai meiltä ostettuihin tuotteisiin, ratkaistaan osavaltion tai liittovaltion tuomioistuimissa, ja hyväksyt tällaisten tuomioistuinten yksinomaisen toimivallan ja toimipaikan.

 

Vahingonkorvaus

Suostut pitämään meidät ja sen tytäryhtiöt vapaina kaikilta oikeudellisilta vaatimuksilta ja vaatimuksilta, joita voi syntyä Palvelujemme käytöstä tai väärinkäytöstä. Pidätämme oikeuden valita asianajajamme.

 

Vastuun rajoitus

Ei ole vastuussa vahingoista, joita sinulle voi aiheutua verkkosivustomme väärinkäytöstä.

pidättää oikeuden muuttaa, muokata ja muuttaa tätä sopimusta milloin tahansa. Ilmoitamme käyttäjillemme muutoksista sähköpostitse. Tämä sopimus on sinun ja sinun välinen yhteisymmärrys, ja se korvaa ja korvaa kaikki aiemmat sopimukset, jotka liittyvät tämän verkkosivuston käyttöön.